Futárszolgálat telefonszám
Futárszolgálat informatikai háttér - Futárszolgálat
 

Futárszolgálat - Futárszolgálat informatikai háttérFutárszolgálat informatikai háttér


Saját fejlesztésű futár rendszer  
 

Cégünk egyedi, saját fejlesztésű ügyviteli szoftvere gondoskodik a lehető legpontosabb ügyfélkezelés folyamatáról. A megrendeléstől a számlázásig precíz és diszkrét ügymenetet biztosít. A Gepárd futárszolgálat ügyfelei igényelhetnek költséghelyenkénti számlázást is.

A felkészült ügyfélszolgálatunk által rögzített fuvarok árazását a beépített házszám pontosságú térkép program segítségével végzi el rendszerünk, így az emberi tévedés lehetőségét minimalizálni tudtuk.

Rendszerünk segítségével az alábbi díjmentes szolgáltatásokat is biztosítjuk Megrendelőink részére, ehhez mindössze a jobbra látható START SAFARI gombra kell csak kattintani:

- E-mail értesítés a kézbesítésről
- Igény szerint költséghely szerinti számlázás
- SAFARI-Online szolgáltatások:
    - Online küldeményfeladás
    - Online küldeménykövetés
    - Online lekérdezhető részletes fuvaradatok
    - Online számlainformációk, visszamenőleg is

Amennyiben Ön már rendelt nálunk futárt, úgy kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a belépési adatokért, ha még nem, akkor kérjük regisztráljon online, hogy igénybe tudja venni fenti szolgáltatásainkat is. Fontos információ, hogy a webes rendelés kizárólag az irodai nyitva tartás idején, tehát munkanapokon 8 és 18 óra között elérhető(16 szavazat)Mennyire volt hasznos ez az információ?


Írta: Futárszolgálat - Gepárd futár Budapest

Címkék: gepárd team futárszolgálat székhelye, futárcégek informatikai rendszer, gepárd legjobb érzékszervei, rendelés informatikai háttér, futár díj, futárdíj, http://www.gepardteam.hu/?oldal=1&cikk=36, motoros gps futárnak, futár díj, gepárd ügyvitel

Futárszolgálat informatikai háttér
Futárszolgálat informatikai háttér, gepárd ügyvitel, futár díj, motoros gps futárnak, http://www.gepardteam.hu/?oldal=1&cikk=36, futárdíj, futár díj, rendelés informatikai háttér, gepárd legjobb érzékszervei, futárcégek informatikai rendszer, gepárd team futárszolgálat székhelye