Futárszolgálat telefonszám
A Gepárd futár - Futárszolgálat
 

Futárszolgálat - A Gepárd futárA Gepárd futár


Futár futárszolgálatCégünk az elmúlt 14 évben kitartó munkával elérte, hogy a budapesti futárszolgálatoknál elsők között tartsák számon az expressz küldeménykézbesítő cégek körében.

 

Ez a pozíció továbbra is arra sarkallja a Gepárd Futárszolgálat Kft. csapatát, hogy bővülő szolgáltatáskínálattal, még tökéletesebb szinten, a technikai újdonságokkal lépést tartva lássa el feladatát.

Egyenruhás kollégáink, egységes arculatú céges autóflottánk megrendelőinket is méltán képviselik a partnereknél.

Kiemelt szolgáltatási területünk Magyarország, de lehetőség van külföldi kiszállítások megrendelésére is.

Futárpostai szolgáltatásunk 0-24 óráig, a hét minden napján megrendelhető és igénybe vehető. Nem csak szállítás esetén, hanem bármilyen hivatalos ügyintézés, sorban állás, beszerzés esetén is számíthatnak partnereink a futárjaink segítségére.

A Gepárd Futárszolgálat Kft. egyedülálló gépparkja miatt is különbözik a többi futárcégtől. A céges teherautók nagy része 3 raklapot is el tud vinni, sőt az 5 raklapos azonnali szállítás sem jelent gondot.

Kézbesítéseink minőségére az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint szabályozott működésünk is garancia.

Körzetdíjas szállítás esetén Budapest területén a pontos távolságot GPS alapú, házszám pontosságú térképprogram segítségével állapítjuk meg. Ügyfeleink visszajelzései alapján is ez, a légvonalban történő mérés a legkorrektebb, ez áll legközelebb a valósághoz.

Az ügyfélszolgálatunkra beérkező hívásokat rögzítjük és bizalmasan kezeljük. A megbízásokat diszpécsereink szervezik és adják ki futárjainknak. A futárok felvételkor több szűrőn és oktatáson esnek át, hogy a kapott feladatokat a legtökéletesebben tudják elvégezni.

Az alábbi díjmentes szolgáltatásokat is biztosítjuk Megrendelőink részére:

- E-mail értesítés a kézbesítésről
- Utánvét kezelés
- Igény szerint költséghely szerinti számlázás
- Küldeménybiztosítás 10.000.000,- Ft értékig
- SAFARI-Online szolgáltatások:
    - On-line küldeményfeladás
    - On-line küldeménykövetés
    - On-line lekérdezhető részletes fuvaradatok
    - On-line számlainformációk, visszamenőleg is

Amennyiben hetente többször vesz igénybe futár szolgáltatást, abban az esetben forduljon értékesítési osztályunkhoz az ertekesites@gepardteam.hu címen, hogy egyedi ajánlatot tudjunk adni!

Ha még eddig nem tette, próbáljon ki minket!(22 szavazat)Mennyire volt hasznos ez az információ?


Írta: Futárszolgálat - Gepárd futár Budapest

Címkék: futárcégek, 24h futár, posta futar allás, gepárd futárszolgálat, futárszolgálat állás, postai futár állás, 24h futár állás, futárcég, gepárd futár, gepard utazás

A Gepárd futár
A Gepárd futár, gepard utazás, gepárd futár, futárcég, 24h futár állás, postai futár állás, futárszolgálat állás, gepárd futárszolgálat, posta futar allás, 24h futár, futárcégek